Strength & Conditioning Sint-Truiden

Group Classes

CrossFit Sint-Truiden

Strength & Conditioning

Onze Go-to-class, het summum van ons kunnen: een kracht en conditie-mix die mogelijk is voor iedereen. Kom je na 20 jaar terug uit je zetel om nu eindelijk in actie te schieten, of wil je voor een specifieke sport je conditie omhoog krikken, Strength & Conditioning werkt.

Lees meer
Vintage Club Sint-Truiden

BuildR

Sterk worden? Dan is deze les iets voor jou. De ene dag focussen we meer op gewichtheffen, de andere dag meer op powerliften en functional bodybuilding. Geen cardio-werk, alleen bodyweight en werken tegen stevige weerstand.

Enduro Sint-Truiden

Enduro

Puur en onversneden conditie werk! Op woensdagavond gaan we hard en kort, om de korte conditie of interval-capaciteit omhoog te krijgen. Zondagmorgen daarentegen werken we aan de batterij op lange termijn met langere intervallen aan een rustiger tempo.

Lees meer
Revive Sint-Truiden

SweatR

Een les als je niet héél hard wil nadenken maar gewoon stevig wil zweten. Beetje buikspieren, beetje dumbells en kettlebells, geen baar en hopen cardio. Laat die handdoek maar kortbij liggen, we zullen hem nog nodig hebben!

Abonnementen

Small

€90 / mnd

  • 10 credits
  • 1 credit: toegang tot training

Medium

€120 / mnd

  • 14 credits
  • 1 credit: toegang tot training

Large

€160 / mnd

  • 20 credits
  • 1 credit: toegang tot training

** Bij het aansluiten in de box wordt er een registratiekost van 30 euro bijgerekend voor registratie, toegang tot de app en verzekering.