CrossFit Sint-Truiden

CrossFit? Wat is dat?

CrossFit is een fitnessprogramma met als bedoeling jouw ‘globale fitheid’ te verbeteren. Het ontstond in 2000, uitgevonden door Greg Glassman.

De definitie van CrossFit is ‘constantly varied functional movements performed at high intensity’. Deze manier van trainen is een doeltreffende mix om zowel sneller, sterker als leniger te worden op alle vlakken.

CrossFit is eigenlijk een mix tussen gymnastic (eigen lichaam controleren), weightlifting (externe gewichten controleren) en metabolics (alles van cardiotraining: roeien, lopen, fietsen, touwtje springen,...).

Wij maken geen gebruik van toestellen, spiegels of fancy elektronische apparaten. Bij ons werk je met je eigen gewicht, kettlebells, barbells, ringen… In een grote open ruimte geef je samen met de rest van de groep het beste van jezelf, dag na dag.

Voor wie?

CrossFit is mogelijk voor iedereen. Kom je na 20 jaar terug uit je zetel om nu eindelijk in actie te schieten, of wil je voor een specifieke sport je conditie omhoog krikken, CrossFit werkt.

In CrossFit workouts heb je de mogelijkheid om elke oefening makkelijker of moeilijker te maken, zodat het voor jou ook mogelijk maar uitdagend blijft. Op die manier blijft de intensiteit hoog, maar beweeg je ook op een veilige manier.

Een CrossFit-les heeft maximaal 12 deelnemers en duurt 1 uur. Wij trainen altijd onder begeleiding. We doen dit omdat we absoluut willen dat iedereen veilig beweegt, met zo weinig mogelijk kans op blessures.

CrossFit is iets voor jou als:
● Je graag in groep traint, dit stimuleert jou
● Je plezier in sport belangrijk vindt
● Je iemand bent die kan doorbijten wanneer het moeilijk wordt

Abonnementen

Small

€80 / mnd

  • 10 credits
  • 1 credit: toegang tot training

Medium

€95 / mnd

  • 14 credits
  • 1 credit: toegang tot training

Large

€115 / mnd

  • 23 credits
  • 1 credit: toegang tot training

** Bij het aansluiten in de box wordt er een registratiekost van 30 euro bijgerekend voor registratie, toegang tot de app en verzekering.