Strength & Conditioning Sint-Truiden

Group Classes

CrossFit Sint-Truiden

Strength & Conditioning

Onze Go-to-class, het summum van ons kunnen: een kracht en conditie-mix die mogelijk is voor iedereen. Kom je na 20 jaar terug uit je zetel om nu eindelijk in actie te schieten, of wil je voor een specifieke sport je conditie omhoog krikken, Strength & Conditioning werkt.

Lees meer
Vintage Club Sint-Truiden

Vintage Club

De Vintage Club is ons nieuw paradepaardje. Coach Sabine heeft een les samengesteld waarmee we veilig kracht en conditietraining mixen, maar aangepast aan de leeftijd van de deelnemers. Hoeft niet hard en snel te gaan, maar veiligheid en groepsgebeuren staan centraal. Na 6 weken zijn we merkbaar sterker, gaat de trap opgaan beter, en zijn we een hechte groep geworden!

Lees meer Inschrijven!
Enduro Sint-Truiden

Enduro

Puur en onversneden conditie werk! Op woensdagavond gaan we hard en kort, om de korte conditie of interval-capaciteit omhoog te krijgen. Zondagmorgen daarentegen werken we aan de batterij op lange termijn met langere intervallen aan een rustiger tempo.

Lees meer
Revive Sint-Truiden

Revive

Na een zware werk- of trainingsweek even herkomen? Dan is de Revive Class iets voor jou! Coach Dietmar loodst je door een reeks mobiliteits- en stabiliteitsoefeningen, zorgt voor enkele zweetdruppeltjes op je hoofd en je gaat met een fris hoofd en lijf naar huis!

Lees meer

Abonnementen

Small

€90 / mnd

  • 10 credits
  • 1 credit: toegang tot training

Medium

€120 / mnd

  • 14 credits
  • 1 credit: toegang tot training

Large

€160 / mnd

  • 20 credits
  • 1 credit: toegang tot training

** Bij het aansluiten in de box wordt er een registratiekost van 30 euro bijgerekend voor registratie, toegang tot de app en verzekering.