Box

STAFF

Groepsfoto

Gezamenlijk hebben we meer dan 30 jaar ervaring met lesgeven, bewegen en coachen. Zo kunnen jullie zeker zijn dat jullie de beste service ontvangen. Is het nu training, voeding, mindset, rust en herstel, wij zijn er voor jullie!

Coach Wout

Wout

Wout is de eigenaar en hoofdcoach van Phoenix Athletics.Als coach is hij vaak bezig met weightlifting, daarbuiten met allerlei water- en avonturen sporten. Phoenix Athletics startte hij uit de wil om een een omgeving te creëren om kennis en passie te delen, te motiveren en te coachen. In de lessen van Wout staat er altijd veel technische kennis klaar, maar hij heeft niets liever dan een mopje op tijd en stond!

Coach Gerrit

Gerrit

Gerrit is werkzaam bij ons van juli 2020. Hij is een alrounder op het vlak van bewegen. Bijzonder sportief en altijd klaar met een complimentje of goede raad. Gerrit heeft een schat van een hond, en durft die zelfs langs de poort even te laten meegenieten van jullie workout.

Coach Dietmar

Dietmar

Dietmar is onze Enduro en Revive Coach. Hij komt uit de voetbalwereld en weet als geen ander hoe jullie conditioning omhoog te krijgen. Ook met de Revive Class verbetert hij het herstel door mobility en zachte cardio te combineren.

Coach Sabine

Sabine

Coach Sabine is de trotse oprichter van de Vintage Club. Zij ontdekte CrossFit nog niet héél lang geleden, maar was direct gepassioneerd. Ook groeide de wil om deze passie door te geven, en specialiseerde ze zich in training voor 50+'ers, al kan ze zéér goed mee met alles wat jonger is!

Kinesitherapeut Laure

Laure

Laure is de kinesitherapeut bij Phoenix Athletics. Kleine en grote pijntjes bestrijdt zij met oa. manuele therapie, oefentherapie en dry needling.Ze werkt ook nauw samen met de fysisch geneesheren in het Sint-Trudo ziekenhuis op de revalidatie ambulante orthopedie.Zo biedt ze de best mogelijke revalidatie voor jouw blessure of probleem!